Водостічні системи – один з ключових елементів при облаштуванні покрівлі. Вони дозволяють запобігти скупченню опадів і надмірної вологи, таким чином істотно продовжуючи термін служби покрівельного покриття.

Одне з популярних сучасних рішень – водостічні системи Galeco. Компанія, заснована в 1996-му році в Польщі, спеціалізується на їх проектуванні, виготовленні та розповсюдженні, відправляючи фірмові системи відведення дощової води в численні найближчі країни.

Розробники Galeco постійно знаходяться в пошуках нових рішень і вдосконалюють технології. Брендове оснащення поєднує накопичений досвід з новаторськими ідеями. Такі системи бездоганно зарекомендували себе на практиці, як виключно довговічні і надійні.

Особливості водостічних систем Galeco

Системи Galeco вигідно відрізняються від численних аналогів особливою конфігурацією і виконанням. Серед їх характерних особливостей:

  • Інноваційна форма жолоба. Його конструкція перешкоджає випадковому проливанню води навіть при її великій кількості, в разі інтенсивних або тривалих опадів.
  • Високоякісні матеріали. Для виготовлення використовується особливо міцна сталь з додатковими захисними шарами.
  • Стійкість. Системи Galeco не бояться агресивних атмосферних впливів чи інших несприятливих умов.
  • Покриття. Захисне плівкове покриття дозволяє зручно перевозити і зберігати елементи системи водовідведення, не боячись їх пошкодити.
  • Шви. Всі шви труб герметизовані плівкою для додаткової надійності і естетичності конструкції.
  • Конфігурація. Всі кути та інші спеціальні елементи виготовлені з особливого листового металу з надійними, герметичними ущільнювачами. Це робить конструкцію надійнішою при меншій ціні.
  • Універсальний кут. Регульовані кути значно спрощують і прискорюють процес монтажу водостоку.
  • Продуктивність. Ефективність систем Galeco значно перевищує показники аналогічних систем інших брендів.

Для установки системи водовідведення Galeco використовуються спеціальні кронштейни, після монтажу яких можна відразу легко і швидко прокласти всі жолоби і труби.

Переваги систем водовідведення Galeco

Один з головних плюсів, не менш важливий, ніж функціональність – естетичність рішення. Фірмова система не псує зовнішній вигляд будинку і гармонійно вписується в його обробку.

Якісний водостік стійкий до великих обсягів вологи, до температурних коливань чи інших погодних факторів. Він характеризується високою механічною стійкістю та витривалістю при регулярній експлуатації. Така конструкція легко прослужить понад 30 років.

Всі матеріали, використовувані для виготовлення комплектуючих – виключно екологічні і безпечні. Система легко монтується з урахуванням всіх індивідуальних особливостей об'єкта і очікуваного рівня навантаження.

Водостоки Galeco підходять для житлових будинків, котеджів, промислових, виробничих і цивільних об'єктів, господарських будівель, багатоповерхових конструкцій, будь-яких інших будівель, які потребують облаштування якісної системи водовідведення. В наявності у бренду системи з ПВХ і різні види сталевих водоводів, що відрізняються конфігурацією і призначенням.

А підібрати все необхідне для облаштування покрівлі з натуральної черепиці та комунікацій допоможуть фахівці нашої компанії «RoofTrend»!